Registrace - CINK Knowledge Base
Menu

Registrace

Jakmile budete mít aplikaci staženou ve vašem pokladním zařízení, dalším krokem je registrace. V registraci vyplníte svoje IČO a další údaje vám budou automaticky doplněny z ARES. Následně si zde zvolíte, zda jste či nejste plátcem DPH a případně doplníte váš DIČ. Na přihlašovací email mohou být výjimečně zasílány i důležitá upozornění co se týče změn v aplikaci nebo v užívání, proto prosíme uvádějte email, na kterém jste aktivní. Posledním krokem registrace je výběr hesla a PINu, obojí si později ve vašem cloudu můžete změnit.

Stejné přihlašovací údaje, kterými je email a heslo zvolené při registraci, použijete i pro přihlášení do cloudu, kde dokončíte nastavení všech potřebných údajů o vašem provozu a nahrajete EET certifikát.

Doporučení: Pokud svoje přihlašovací údaje zadané při registraci zapomenete nebo ztratíte, pro obnovení zavolejte na naši technickou podporu, tel: 514 514 580.

Pokud si chcete nejdříve zkusit aplikaci CINK bez registrace, můžete tak učinit prostřednictvím připraveného demo účtu. Kromě aplikace si můžete prostřednictvím stejných přihlašovacích údajů prohlédnout i náš cloud, kde si můžete kompletně nastavit provoz, položkové menu, kategorie apod. (odkaz pro přihlášení do cloudu)

Přihlašovací údaje pro demo účet:
Email: demo@demo.cz
Heslo: hesloheslo
PIN: 1234